Samosprávy chcú lepšie chrániť obete domáceho násilia. Mestskí policajti by mohli dostať nové právomoci Karolína Janičíková 12. 7. 2026
Tragédia v Gelnici pripomenula, aké zraniteľné sú obete domáceho násilia. Prečo od agresora neodídu? tnlive.sk 30. 6. 2026
R. Takáč v Na telo: Vraždu v Gelnici opozícia zneužíva ako hyeny. Systémové zlyhania zatiaľ nevieme pomenovať Katarína Kiššová 28. 6. 2026
Pri vražde učiteľky v Gelnici mohol hrať rolu alkohol, tvrdí odborník. Práca s obeťami a páchateľmi nebola kvalitne monitorovaná tnlive.sk 28. 6. 2026
Monika si prežila s mužom peklo, z kruhu násilia sa dlho nedokázala dostať Katarína Kiššová 29. 2. 2020
Mama ju psychicky týra. Bola na polícii a volala aj na núdzovú linku. Pomoc nenašla Katarína Kiššová 29. 6. 2019
Manžel ju roky týral: Desí ma, koľko žien sa mi ozvalo. Potrebujú pomoc, no ja už nevládzem Katarína Kiššová 21. 6. 2019
Domáce násilie Teror v rodine, druh ju bil a vyhrážal sa jej smrťou. Všetko videli aj jej deti Róbert Ďurkáč 12. 6. 2018
My ženy Z krásnej mamičky urobil jej priateľ takmer kaliku. Fotky sú len pre silné povahy Nikola Teleková 14. 6. 2017
Bobbi Kristina Vinia ho zo smrti dcéry Whitney Houston, teraz ho zatkli za zbitie priateľky Nikola Teleková 12. 6. 2017
Domáce násilie Týrané ženy často nejdú na políciu a centrá ich potom neprijmú. Zatvárajú preto ďalšie Zuzana Žigová 8. 6. 2017
Rusko Putin podpísal zákon o domácom násilí. Prvá facka manželke už nebude trestným činom Ivan Čerňanský 7. 2. 2017
Domáce násilie Známa komička odhalila ničivé tajomstvo. S tyranom žila niekoľko mesiacov markiza.sk 27. 5. 2016
Domáce násilie Prababka Rozálka a jej pravnuk dojali Slovensko. Smutný príbeh pokračuje markiza.sk 2. 5. 2016
Včelári v podhorských oblastiach bojujú s nájazdmi medveďov. Pri znáške medu môžu zohrať kľúčovú rolu pevné mreže
„Prestávame sa zaujímať o to, čo druhý prežíva.“ Sexuologička upozorňuje na zvláštny fenomén vo vzťahoch
Včelári v podhorských oblastiach bojujú s nájazdmi medveďov. Pri znáške medu môžu zohrať kľúčovú rolu pevné mreže
„Prestávame sa zaujímať o to, čo druhý prežíva.“ Sexuologička upozorňuje na zvláštny fenomén vo vzťahoch
Úprimná spoveď po tragédii v Gelnici: Brat nebohej Zuzany dal v cudzine výpoveď, jej deťom poskytne domov
Jediná národná kultúrna pamiatka svojho druhu na Slovensku. Koľko stojí deň na kúpalisku vytesanom do skaly?