Na dovolenku odleteli Slováci bez problémov. Počas pobytu im prišla SMS, ktorá všetko zmenila Ľubomíra Ivanková 28. 7. 2026
Reprezentáciou ignorovaný, zahraničím žiadaný. Slovenský talent bude hrať v poprednej lige (rozhovor) Róbert Ďurkáč 26. 7. 2026
Braňo Tomaga si spomína na svoj legendárny živý vstup: Nebolo to nič príjemné Martin Lachkovič 26. 7. 2026
„Oblečenie sa mi lepilo na rany, musela som ho strhávať.“ Katarína prehovorila o živote s atopickým ekzémom (rozhovor) Natália Szolárová 26. 7. 2026
Pred rokom ho nebrali vážne, teraz trénuje s Tóthom: Chcem ukázať, že aj Róm môže niečo dokázať Marcel Marcišiak 9. 5. 2017
Ekonómka Lucia Šrámková: Investori doteraz nemuseli ponúkať vysoké mzdy, situácia sa ale mení Marcel Marcišiak 1. 5. 2017
Ellen DeGeneres Kim Kardashian prvýkrát o prepadnutí v Paríži. Nevydržala to a zrútila sa markiza.sk 28. 4. 2017
Exkluzívne Marián Leško: Fico skončil v politike ako Mečiar a Dzurinda, len si to nechce priznať Marcel Marcišiak 27. 4. 2017
Exkluzívne Maliar Erik Šille: Kotleba nemá v politike čo hľadať a už vôbec by nemal rozprávať, čo je umenie Marcel Marcišiak 24. 4. 2017
Exkluzívne Dojímavé priznanie Céline Dion: René bol jediným mužom v jej živote markiza.sk 20. 4. 2017
Exkluzívne Ján Lunter: Ľudia by si mali vyberať politikov podľa ich histórie Marcel Marcišiak 18. 4. 2017
Kultúra Úprimná spoveď princa Harryho: „Po smrti mamy som prežíval peklo, pomohol mi môj starší bráško“ markiza.sk 17. 4. 2017
Exkluzívne Šebo: Facebook vytvára používateľom pozitívny obsah aj za cenu, že deformuje ich pohľad na svet Marcel Marcišiak 11. 4. 2017
Exkluzívne B-Complex: Je pre mňa dôležité, aby Slovensko nebola krajina z 19. storočia Marcel Marcišiak 6. 4. 2017
Exkluzívne Maroš Kramár: Prečo za moje dane živím človeka, ktorý hádže po ľuďoch kamene? Marcel Marcišiak 3. 4. 2017
Exkluzívne Slovenská freediverka Katka: Na jeden nádych som sa ponorila do 95 metrov markiza.sk 31. 3. 2017
Exkluzívne Detská lekárka: Dôležitosť očkovania si rodičia uvedomia, až keď je choroba reálna Marcel Marcišiak 27. 3. 2017
Exkluzívne Poliačik: S Richardom Sulíkom som si väčšinu vecí vydiskutoval Marcel Marcišiak 23. 3. 2017
Exkluzívne Kresák: Zahoďme za hlavu ješitnosť a hlasujme za koaličný návrh Marcel Marcišiak 20. 3. 2017
Exkluzívne Žídek: Pokiaľ ľudia budú vo veľkom kupovať nekvalitné potraviny, nič sa nezmení Marcel Marcišiak 16. 3. 2017