Rodičia aj školy stále hlásia chyby v e-prihláškach, podnet bude riešiť ombudsman. Minister automat zastaviť neplánuje Andrea Šprochová 18. 5. 2026
Nečakaný zvrat. Letné prázdniny sa môžu začať o 4 dni skôr, Drucker pripúšťa zmenu Adam Kršiak 15. 4. 2026
Riaditelia majú problém s viacerými zmenami z dielne ministerstva školstva. Diskusia s Druckerom bola prekvapením Milan Špak 17. 2. 2026
Prezident prijal Druckerovu demisiu, rezort vnútra dočasne povedie premiér Pellegrini Katarína Ács 17. 4. 2018
Vynorilo sa ďalšie podozrenie okolo rodinných biznisov Tomáša Druckera: Zákazka za 700-tisíc! Marcel Marcišiak 16. 4. 2018
Tibor Gašpar Matovič k odchodu ministra vnútra: Zachoval sa ako zbabelec a prospechár Zuzana Gálisová 16. 4. 2018
Tomáš drucker Kiska bude reagovať v utorok, odchod Gašpara by podľa Bugára zjednodušil obsadenie kresla Zuzana Gálisová 16. 4. 2018
Tiboer gašpar Drucker je stále v nemocnici, čo bude s Gašparom sa už rozhodol Zuzana Žigová 13. 4. 2018
Tomáš drucker Matovič hovoril o Druckerovej lacnej kúpe na Floride: Minister podáva trestné oznámenie Zuzana Žigová 12. 4. 2018
Tomáš drucker Manželka ministra vnútra Tomáša Druckera skončí s podnikaním Marcel Marcišiak 11. 4. 2018
Tomáš drucker Druckerovci kúpili pozemky o viac ako milión lacnejšie, tvrdí Matovič Zuzana Žigová 9. 4. 2018
Robert Krajmer Drucker sľúbil, že v stredu rozhodne o osude Krajmera. Na verdikt si napokon musíme počkať Katarína Ács 28. 3. 2018
Tibor Gašpar Drucker po stretnutí s policajným prezidentom: Na rozhodnutie o Gašparovi mi dajte dni až týždne Katarína Ács 26. 3. 2018
Tomáš drucker Drucker: Ak by som Gašpara hneď odvolal, nevedel by som zodpovedne vybrať jeho nástupcu Ivan Čerňanský 25. 3. 2018