Na tatranské chaty vynáša štrúdle, ktoré sama pečie: Zo začiatku sa ma turisti pýtali, či ma vyhodili z domu Ján Tribula 21. 7. 2026
Štrúdle napečie vo svojej pekárni, potom ich sama odnesie na tatranské chaty. Boli sme na horách s nosičkou Martinou Ján Tribula 19. 7. 2026
„Viac bolo cítiť smrť ako život.“ Slovenský záchranár opísal peklo po zemetrasení Ján Tribula 14. 7. 2026
Všade páchli mŕtvoly, hovorí Slovák po zemetrasení vo Venezuele: „Ľudia sa tešili, aj keď sme našli len telo“ Ján Tribula 13. 7. 2026
Svitko vymenil motorku za skialpinistickú výstroj. Pozrite si, kam ho zobral Tribula Michal Lukačovič 13. 2. 2022
Mladým ľuďom chce priblížiť folklór. Ján Tribula vzal na hory sólistu Lúčnice Kristiána Dufinca Katarína Kiššová 6. 2. 2022
S Tribulom po horách Ján Tribula prichystal pre Kristínu Kövešovú ľadové prekvapenie Ivan Čerňanský 30. 1. 2022
S Tribulom po horách Tribula išiel na hory s usmievavou olympioničkou. Plány im zmenilo počasie Michal Lukačovič 23. 1. 2022
S Tribulom po horách Krnčok s Tribulom na horách: Mal som kŕče v lýtkach a od vyčerpania ma napínalo Michal Lukačovič 16. 1. 2022
S Tribulom po horách Ján Tribula pozval na skialpinistickú túru Nasťu Kuzminovú s manželom Ivan Čerňanský 9. 1. 2022
S Tribulom po horách S Tribulom po horách: Bývalý superstarista si ako prvý trúfol pretextovať kultovú pieseň Michal Lukačovič 5. 12. 2021
S Tribulom po horách S Tribulom po horách: Pavol Čekan sa vrátil z cudziny po 20 rokoch a život zasvätil vede Michal Lukačovič 21. 11. 2021
S Tribulom po horách Úspešná blogerka, učiteľka a hlavne rehoľníčka. Ján Tribula vzal na hory sestru Hermanu Jana Habarová 14. 11. 2021
S Tribulom po horách Ján Tribula zobral manželov Čurných na obľúbené turistické miesto Michal Lukačovič 7. 11. 2021
S Tribulom po horách Jano Tribula sa vyškriabal na Zlobivú so Slovenkou, ktorá pokorila Lamanš Ivan Čerňanský 31. 10. 2021
S Tribulom po horách Ján Tribula zobral svojich šéfov do jednej z najkrajších oblastí na Slovensku Zuzana Gálisová 24. 10. 2021
S Tribulom po horách S Tribulom po horách: Pltníkom je už 50 rokov. Ukázal nám krásy svojho remesla Katarína Kiššová 17. 10. 2021
S Tribulom po horách S Tribulom po horách: Mladý Slovák sa ocitol v rebríčku 50 najlepších fotografov sveta Michal Lukačovič 10. 10. 2021
S Tribulom po horách S Tribulom po horách: Telocvikárka Lucia sa stretla s mužom, ktorému zachránila život Rebeka Kosečeková 3. 10. 2021
S Tribulom po horách Ján Tribula vzal do Belianskej jaskyne artistu zo slávneho Cirque du Soleil Ivan Čerňanský 19. 9. 2021
S Tribulom po horách Filmami dobýja svet: Ján Tribula zobral Pavla Barabáša na maturitu z horolezectva Michal Lukačovič 12. 9. 2021
S Tribulom po horách S Jánom Tribulom sa vydala na potulky v sedle po Slovenskom raji kolegyňa Janka Hospodárová Ivan Čerňanský 5. 9. 2021
Majú bazén, akých na našich kúpaliskách nie je veľa. Koľko vyjde deň v obľúbenej destinácii na juhozápade Slovenska?
Včelári v podhorských oblastiach bojujú s nájazdmi medveďov. Pri znáške medu môžu zohrať kľúčovú rolu pevné mreže