PSG sa stiahol z boja. Real Madrid privedie mladú hviezdu, legendy klubu hovoria o absurdnej sume Matej Babic 27. 7. 2026
VIDEO: Angličan zažil debut z ríše snov. Slovan privítal Duklu v Niké lige výpraskom TASR 26. 7. 2026
Japonec popiera všetky fyzikálne zákony. Má 59 rokov, stále hrá profesionálne futbal a dokonca dáva i góly TASR 26. 7. 2026
VIDEO: Dlhý pôst pod Čebraťom prerušil až Ramadan. Domáci však v 98. minúte udreli z bieleho bodu TASR 26. 7. 2026
VIDEO: Brutálny skrat rozhodcu. Exbrankára Trenčína a jeho africké ostrovy pripravil o isté MS Peter Matis 9. 10. 2025
Borussia Dortmund prišla s novinkami v prípade údajného sexuálneho zneužívania spred rokov TASR 9. 10. 2025
Pekarík s nimi bojoval ešte o Južnú Afriku. Slovákov čaká súper v plnej sile a výbornej forme TASR 9. 10. 2025
Futbal Rodina ho odhovára, on pokračuje. Cristiano Ronaldo stále cíti vášeň pre futbal: Keď skončím, odídem spokojný Matej Babic 9. 10. 2025
Futbal „Sokolíkov“ čaká doposiaľ najťažšia skúška. Tréner priniesol pred dôležitým zápasom pozitívnu správu TASR 9. 10. 2025
Niké liga VIDEO: Mal ponuky od európskych gigantov, udomácnil sa v Skalici. Martin Junas aj o tom, ako sa zmenil Marek Arpáš 9. 10. 2025
Futbal Postup do šestnásťfinále ako povinná jazda. Z pohára zatiaľ nevypadol ani jeden ligista TASR 8. 10. 2025
Zaujímavosti V Saudskej Arábii zarába kráľovsky. Hodnota majetku Cristiana Ronalda presiahla magickú hranicu TASR 8. 10. 2025
Exkluzívne Euro strávil v karavane, teraz bráni PSG či Ronalda. Francúzi ho domov posielajú skôr, lebo behá až priveľa (rozhovor) Adam Dudiak 8. 10. 2025
Futbal Génius v životnej forme, vek nemôže hrať rolu. Experti si do repre pýtajú lídra Niké ligy, on sám má iný názor Adam Dudiak 7. 10. 2025
Futbal Najstaršiemu bratislavskému futbalovému klubu sa črtá nový domov. Snívajú o zašlej sláve Ladislav Žigo 7. 10. 2025
Futbal Jordi Alba definitívne rozhodol o svojej budúcnosti: Som presvedčený, že nastal správny čas TASR 7. 10. 2025
Futbal Zrazu ma sleduje aj Calzona, na to mám vlastný názor. Mladého Slováka chcú do repre i Česi, koho si vyberie? Adam Dudiak 7. 10. 2025
Bavme sa o lige Bavme sa o lige na TN live: Skuhravý Amorimom slovenskej ligy, Žilina s novým objavom na hrote Peter Matis 7. 10. 2025
Futbal Prvý súper Slovenska má oproti nášmu tímu výhodu. Z dvojzápasu chcú Severní Íri vyťažiť maximum TASR 7. 10. 2025
Futbal Škriniar hovoril o aktuálnej situácii Hancka. V Belfaste si želá scenár spred piatich rokov TASR 7. 10. 2025
Futbal Mohol hrať s legendou Realu Madrid a zarábať oveľa viac. Dávid Strelec mal ponuku aj z futbalovej exotiky Richard Jančiar 7. 10. 2025
Exkluzívne Dávať ultimátum reprezentantovi je veľmi nešťastné riešenie. Dalo sa ustúpiť Ďurišovi, tak prečo nie Greifovi? Richard Jančiar 7. 10. 2025
Reprezentáciou ignorovaný, zahraničím žiadaný. Slovenský talent bude hrať v poprednej lige (rozhovor)
Otec povedal, že mi zatočí krk ako sliepke. Líder F1 pomáhal sestre s obchodom, do hodiny všetko predali
Otec povedal, že mi zatočí krk ako sliepke. Líder F1 pomáhal sestre s obchodom, do hodiny všetko predali