Gáborík: Bol som mimo a odmietol 90 miliónov z NHL. Manželke som zlomený vravel, že to zabalím Adam Dudiak 3. 8. 2026
Dočká sa Samuel Hlavaj debutu v NHL? Expert je v prípade Slováka optimistom: Dostane šancu Matej Babic 3. 8. 2026
Mladých Slovákov čaká prestížny turnaj. Pozornosť bude pútať hráč, ktorý má lepšie čísla ako Slafkovský Richard Jančiar 3. 8. 2026
Slafkovského zmluva patrí medzi najlepšie v NHL. Montreal predviedol skvelý ťah do budúcnosti Matej Babic 1. 8. 2026
Fínsko so stobodovým hráčom, slovenský Američan vlastniaci nadáciu. Toto sú top hviezdy MS Matej Babic 11. 5. 2023
MS v hokeji 2023 Kvíz pre milovníkov hokeja: Otestuj sa, ako dobre poznáš históriu slovenského tímu na svetovom šampionáte Karol Chren 11. 5. 2023
Hokej VIDEO: Dvorský pred draftom maká na forme: Seniorská repre? Rozhodnutie rešpektujem Pavol Tomčík 10. 5. 2023
Hokej VIDEO: Posledný mestský klub putuje do súkromných rúk. Liptovský Mikuláš kúpil Ľupták Pavol Tomčík 10. 5. 2023
Hokej VIDEO: Reprezentovať by som nikdy neodmietol, vraví Adam Jánošík. Slováci odleteli do Rigy Martin Sivák 10. 5. 2023
Hokej Pred rokom sledoval MS z podniku, teraz očaril aj Šatana. Čacho: Stres? Len tak ma niečo nerozhodí TASR 10. 5. 2023
Hokej Craig Ramsay si do Rigy žiadny talizman neberie: Lepší na puku a smerom dozadu. Noví ma potešili TASR 10. 5. 2023
Hokej GALÉRIA: Farebné, mnohé so zaujímavými motívmi. Pozrite si hokejové dresy tímov MS Róbert Ďurkáč 10. 5. 2023
Hokej Rana pre slovenskú reprezentáciu pred MS v hokeji. Dlhoročnú oporu zadných radov vyradilo zranenie TASR 9. 5. 2023
Hokej Veľmi ťažký úvod a ku koncu povinnosť bodovať. Tu nájdete rozpis zápasov Slovenska na MS Róbert Ďurkáč 9. 5. 2023
Hokej Osud supertalentovaného Connora Bedarda je spečatený. Lotéria určila poradie na drafte TASR 9. 5. 2023
Hokej VIDEO: Tomášovi Tatarovi praskli nervy. Za zákrok na Aha dostal maximálnu možnú pokutu TASR 8. 5. 2023
Hokej Slovenskí hokejisti sa stretli pred odletom v Bratislave. Gernátov stav sa zlepšuje TASR 8. 5. 2023
Hokej Otec bol majstrom sveta, on je top nádejou draftu. O kapitána reprezentácie sa kluby NHL doslova trhajú Róbert Ďurkáč 8. 5. 2023