Gáborík: Bol som mimo a odmietol 90 miliónov z NHL. Manželke som zlomený vravel, že to zabalím Adam Dudiak 3. 8. 2026
Dočká sa Samuel Hlavaj debutu v NHL? Expert je v prípade Slováka optimistom: Dostane šancu Matej Babic 3. 8. 2026
Mladých Slovákov čaká prestížny turnaj. Pozornosť bude pútať hráč, ktorý má lepšie čísla ako Slafkovský Richard Jančiar 3. 8. 2026
Slafkovského zmluva patrí medzi najlepšie v NHL. Montreal predviedol skvelý ťah do budúcnosti Matej Babic 1. 8. 2026
V draftových rebríčkoch sa nečakane vyšvihol do 1. kola. Jeden tím má o Slováka obrovský záujem Róbert Ďurkáč 13. 4. 2023
Hokej Aktéri semifinále si vymieňali komplimenty. Ceman priznal nervozitu a vyzdvihol Michalovce TASR 12. 4. 2023
Hokej Michalovce už ďalšieho favorita nezdolali. Košice poslal do finále gól Pollocka v oslabení TASR 12. 4. 2023
Hokej O miesto na šampionáte sa opäť snažia aj nováčikovia v národnom drese. Obranca Gajdoš zaujal v drese Nitry Juraj Fazekaš 11. 4. 2023
Hokej Trenčan zatiahol roletu a Zvolen si vynútil siedmy zápas. O finalistovi sa rozhodne pod Pustým hradom TASR 11. 4. 2023
Hokej Predstavili logo majstrovstiev sveta 2024 v Česku. K výberu identity pristúpili netradične TASR 11. 4. 2023
Hokej Slafkovský priznal, že by na MS nebol posilou: Potrebujem pár týždňov, aby som sa do toho dostal TASR 11. 4. 2023
Hokej Extraliga: Východniarske napätie nemá konca, Košice vyrovnali. Finalistu vyberie siedmy duel TASR 10. 4. 2023
Hokej Meno, ktoré v reprezentácii čakal len málokto. Jeho životná sezóna však nemohla Ramsaymu uniknúť Matej Babic 10. 4. 2023
Hokej Extraliga: Tretia tretina priniesla dva veľké obraty. Spišská si zo Zvolena vezie mečbal TASR 9. 4. 2023
Hokej Extraliga: Dráma v Košiciach pre Michalovčanov. Východniarske derby smeruje k rozuzleniu TASR 8. 4. 2023
Hokej Nela Lopušanová sa zranila na chlapčenskom turnaji. Mimo bude celé týždne Peter Matis 8. 4. 2023
Hokej Zvolen zvládol náročnú situáciu. Séria sa presunie pod Pustý hrad za nerozhodného stavu TASR 7. 4. 2023
Hokej Extraliga playoff: Spišská Nová Ves doma pretlačila Zvolenčanov a ujala sa vedenia v sérii TASR 6. 4. 2023
Hokej Ramsay so Šatanom oznámili prvú nomináciu Slovenska pred začiatkom prípravy na MS v hokeji TASR 6. 4. 2023