Pavla Regendu zaradili medzi najlepších voľných hráčov. Pasujú ho za ideálnu posilu pre tento klub Richard Jančiar 5. 8. 2026
Tentokrát sa žiadna dráma nekonala. Mladí Slováci vysoko podľahli rovesníkom z Kanady TASR 5. 8. 2026
Veľký zvrat pre Ružičku. V KHL už hrať nebude, Spartak Moskva od neho neuvidí ani cent Richard Jančiar 5. 8. 2026
Rukami mu prešli Pastrňák či Nečas. Uznávaný odborník vyčíslil výchovu hviezd a upozornil na časté chyby Matej Babic 4. 8. 2026
Brat žiari v zámorí, jeho čaká draft až o dva roky. Teraz bude najmladším Slovákom na MS 18 Róbert Ďurkáč 10. 4. 2022
Hokej Slovan je jednou nohou vo finále. Druhý zápas s Košicami sledoval rekordný počet divákov TASR 8. 4. 2022
Hokej Mal byť ďalším naším horúcim želiezkom v drafte, počas sezóny sa však vážne zranil: Dosť mi pomáha mentálny kouč Róbert Ďurkáč 8. 4. 2022
Hokej V príprave pred MS odohrajú Ramsayovi zverenci šesť zápasov, z nich dva proti Česku TASR 7. 4. 2022
Hokej Nitra triumfovala v rozhodujúcom siedmom zápase a postúpila do semifinále play off TASR 4. 4. 2022
Hokej Puky ku mne len chodili a ja som dával góly. Slovensku rastie nečakaný kanonier a nádej budúcoročného draftu Róbert Ďurkáč 1. 4. 2022
Hokej Islanders s Chárom nestačili na Černákovu Tampu, Pittsburgh naložil Detroitu až 11 gólov 28. 3. 2022
Hokej Slovan zdolal Prešov aj v druhom domácom zápase, Banská Bystrica vyrovnala sériu so Zvolenom TASR 26. 3. 2022
Výbuch ich zobudil uprostred noci. Rodina prišla pri požiari o celý dom, utekali len v nočných košeliach