Otvorený rozhovor o Šimonovi Nemcovi. Možno sa v Calgary zbláznili, ale bez riskovania to nejde Richard Jančiar 25. 6. 2026
Vek je pre neho len číslo. V Nitre pokračuje legendárny kapitán, pod Zoborom ho čaká už 13. sezóna TASR 24. 6. 2026
Generálny manažér San Jose sa vyjadril k situácii Pavla Regendu. Jeho slová vyznievajú jednoznačne TASR 24. 6. 2026
Marek Viedenský: Nemám to potvrdené, ale myslím si, že som prekonal koronavírus Karol Chren 18. 9. 2020
Skupinové šírenie koronavírusu v Skalici. Pozitívne testy na COVID-19 má 27 hokejistov Karol Chren 17. 9. 2020
Hokej NHL: Dallas delí od prvého finále Stanley Cupu po 20 rokoch jedno víťazstvo Jana Habarová 13. 9. 2020
Hokej Tomáš Marcinko: Zaráža ma, ako ľudia v Česku nenosia rúška. Myslel som si, že paranoidný som ja Róbert Ďurkáč 10. 9. 2020
Hokej Hokejisti Vegasu vyhrali v druhom zápase finále Západnej konferencie nad Dallasom Katarína Ács 9. 9. 2020
Hokej Posledným konferenčným finalistom sa stal New York Islanders, prvýkrát po 27 rokoch Michal Lukačovič 6. 9. 2020
Hokej Dallas so Sekerom po dráme postúpil cez Colorado do finále konferencie, ďalej ide aj Vegas Karol Chren 5. 9. 2020
Hokej Martin Fehérváry exkluzívne: O živote v "bubline" aj o československej enkláve vo Washingtone Karol Chren 4. 9. 2020
Hokej Hokejovú verejnosť zasiahla šokujúca správa. Zomrel tréner Miloš Říha (†61) Róbert Ďurkáč 1. 9. 2020
Hokej Tampa Bay s Černákom postúpila do finále Východnej konferencie, Chára s Halákom končia Marcel Marcišiak 1. 9. 2020
Hokej Tampa je krok od postupu, Islanders a Vegas sa ujali vedenia v sériách Michal Lukačovič 30. 8. 2020
Hokej COVID-19 opäť urobil škrt cez rozpočet športovým klubom. Odborníci okresali počty fanúšikov Zuzana Gálisová 28. 8. 2020
Išiel pomáhať druhým, k rodine sa už nevrátil. Diaľničná patrola sa po výjazde poberala preč, keď do nej vpálil nákladiak
Išiel pomáhať druhým, k rodine sa už nevrátil. Diaľničná patrola sa po výjazde poberala preč, keď do nej vpálil nákladiak
VIDEO: Bez trhavín a explózií. Skupina Venezuelčanov vybrala z bankomatov v Bratislave vyše 130-tisíc eur
Dvojnásobná olympionička (†24) zahynula pri nepochopiteľnej nehode v Petržalke. Svedkovia nám ju opísali
Mladík zomrel, ďalší skončili v nemocnici. Polícia varuje pred výrobkami predávanými ako CBD alebo CBG
VIDEO: Bez trhavín a explózií. Skupina Venezuelčanov vybrala z bankomatov v Bratislave vyše 130-tisíc eur