Na olympiáde reprezentoval Ukrajinu, trénuje so Slovákmi. Na prípravu si zarába prácou na stavbách Matej Babic 19. 7. 2026
Prídu slovenskí hokejisti o olympijskú miestenku? Návrat Rusov im môže výrazne uškodiť Richard Jančiar 9. 7. 2026
Rozhodnutie MOV nenechalo chladnou ukrajinskú semifinalistku Wimbledonu: Nie je to spravodlivé TASR 9. 7. 2026
Slávny herec vyjadril obdiv Lindsey Vonnovej. Jej kritikom poslal tvrdý odkaz Matej Babic 11. 2. 2026
Vypadnutie v kombinácii Vlhovej tím nevníma negatívne: Bola to Petra, ktorú poznáme, hodnotil tréner TASR 11. 2. 2026
Po zisku cenného kovu na ZOH prekvapil verejným priznaním: Podviedol som priateľku, mrzí ma to TASR 11. 2. 2026
ZOH 2026 Austrálsky snoubordista sa už na olympiáde nepredstaví. Po páde utrpel vážne zranenie TASR 11. 2. 2026
ZOH 2026 Hráčov NHL na olympiáde čaká povinná novinka. Hviezdy USA s týmto pravidlom nemajú problém TASR 10. 2. 2026
ZOH 2026 Expert o návrate Vlhovej: Už len štart bude víťazstvo. Šéfom je koleno Matej Babic 10. 2. 2026
ZOH 2026 Ukrajinec si chcel na ZOH uctiť zosnulých krajanov, MOV mu zámer nepovolil: Láme mi to srdce TASR 10. 2. 2026
ZOH 2026 Lindsey Vonnová svoje rozhodnutie neľutuje. Americká hviezda opísala desivý moment pádu Matej Babic 10. 2. 2026
ZOH 2026 Slafkovský: Tlak na moju osobu? Ešteže je Slovensko také malé. Góly z bufetu mi teraz asi stačiť nebudú Adam Dudiak 9. 2. 2026
Olympijské hry Jedna operácia nestačila. Lindsey Vonnová mala po hororovom páde podstúpiť druhý zákrok TASR 9. 2. 2026
Olympijské hry Na olympiáde môžeme prekvapiť favoritov. Zámorský expert predpovedá Slovensku svetlú budúcnosť Matej Babic 9. 2. 2026
Olympijské hry Za víťazstvo považuje už len možnosť štartovať. Stála som si za svojím rozhodnutím, prezradila Vlhová TASR 9. 2. 2026
Olympijské hry Kanada mala pri voľbe kapitána jasno. Prvý súper Slovenska vytiahol prekvapujúce meno TASR 9. 2. 2026
Olympijské hry Tímovú súťaž krasokorčuliarov rozhodol jediný bod. Zo zlata sa tešia Američania, Japonsko bolo blízko TASR 8. 2. 2026
Olympijské hry Rakúšanka sa zapísala do histórie ZOH. Vo veku 52 rokov sa stala najstaršou ženou na podujatí TASR 8. 2. 2026
Olympijské hry Ďalší cenný kov pre Česko. Mladý rýchlokorčuliar víťazovi nemohol konkurovať, padol olympijský rekord TASR 8. 2. 2026
Olympijské hry Lindsey Vonnová po hororovom páde podstúpila operáciu. Venoval sa jej tím špičkových odborníkov TASR 8. 2. 2026
Olympijské hry Nemec Max Langenhan triumfoval v súťaži sánkarov. Jozef Ninis dosiahol svoj najlepší výsledok TASR 8. 2. 2026
Včelári v podhorských oblastiach bojujú s nájazdmi medveďov. Pri znáške medu môžu zohrať kľúčovú rolu pevné mreže
Včelári v podhorských oblastiach bojujú s nájazdmi medveďov. Pri znáške medu môžu zohrať kľúčovú rolu pevné mreže
„Prestávame sa zaujímať o to, čo druhý prežíva.“ Sexuologička upozorňuje na zvláštny fenomén vo vzťahoch
Jediná národná kultúrna pamiatka svojho druhu na Slovensku. Koľko stojí deň na kúpalisku vytesanom do skaly?