Dôležité rozhodnutie pred štartom prípravy. Petra Vlhová oznámila meno nového trénera Richard Jančiar 22. 5. 2026
Najlepšie svetového lyžiarky prídu opäť na Slovensko. Svetový pohár sa vracia do Jasnej TASR 13. 5. 2026
Toxickí rodičia mi poslali predžalobnú výzvu, Petra viac hovorí ako robí. Nálepky „Vlhovej brat“ som sa zbavil Adam Dudiak 11. 5. 2026
Hororové zranenie Petry Vlhovej máme stále v pamäti. Svetový pohár má opäť zavítať do Jasnej TASR 8. 5. 2026
VIDEO: Z dlhodobého zranenia Petry Vlhovej vyťažili iní. Spoznali sme ocenených v ankete Lyžiar roka Pavol Tomčík 30. 5. 2025
Mikaela Shiffrinová by sa nestratila ani v hudobnom svete. Slávnych spevákov vyviedla z komfortnej zóny Matej Babic 29. 5. 2025
Známi slovenskí športovci darovali krv. Akciu podporila aj Petra Vlhová, ktorá dala jeden sľub TASR 29. 5. 2025
Lyžovanie Nad návratom stále visí otáznik. Vlhová otvorene prehovorila o svojom zdravotnom stave Richard Jančiar 13. 5. 2025
Lyžovanie Pomenovala veci, ako sú. Vlhová otvorene prehovorila o svojom zdravotnom stave Richard Jančiar 2. 5. 2025
úmrtie Tragédia na svahu vo Francúzsku. Po páde zomrela len 18-ročná slalomová šampiónka TASR 25. 4. 2025
Lyžovanie Mikaela Shiffrinová vyzdvihla odolnosť Kildeho: Neviem si ani predstaviť, aké to mal ťažké Matej Babic 17. 4. 2025
Lyžovanie VIDEO: Mladý Nór sa zapísal do histórie. Zvládol trik, ktorý sa doteraz nikomu nepodaril Matej Babic 14. 4. 2025
Lyžovanie Mauro Pini dlho bez práce neostal. Pred olympiádou dostal zodpovednú úlohu v talianskom tíme Matej Babic 14. 4. 2025
Lyžovanie Brignoneová je odhodlaná stihnúť olympiádu. Bývalý lyžiar krotí optimizmus: Situácia je katastrofálna Matej Babic 11. 4. 2025
Lyžovanie Vlhovej bývalý tréner Magoni: Niekto nás chcel rozdeliť, vrátil by som sa k nej hneď Richard Jančiar 10. 4. 2025
Lyžovanie Brignoneovú čaká dlhá rekonvalescencia, no smerom k OH ostáva pozitívna: Nie som človek, ktorý sa vzdáva TASR 8. 4. 2025
Lyžovanie Vlhovej trápenie neutícha. Naša lyžiarka sa úprimne vyspovedala najväčšej rivalke Richard Jančiar 8. 4. 2025
Lyžovanie VIDEO: V závere skvelej sezóny prišiel nepríjemný pád. Brignoneová si zlomila nohu TASR 3. 4. 2025
Lyžovanie Športový lekár varuje, že v prípade Vlhovej treba rátať aj s neželaným scenárom: Nikto by sa nemohol čudovať Matej Babic 3. 4. 2025
Lyžovanie VIDEO: Nečakaná zmena u Petry Vlhovej. Komplikácie v zotavovaní spôsobili odchod Maura Piniho Matej Babic 31. 3. 2025
úmrtie Reprezentant Turecka spolu s otcom tragicky zahynuli pri požiari hotela. Ten bol dlhšiu dobu uzavretý Matej Babic 28. 3. 2025
Lyžovanie Lindsey Vonnová musela riešiť problémy, s akými sa doteraz nestretla. Verí, že bude pre mnohých inšpiráciou Matej Babic 28. 3. 2025
Lyžovanie Mikaela Shiffrinová nedala v závere sezóny konkurentkám šancu. Glóbus za slalom získala talentovaná Chorvátka TASR 27. 3. 2025
Až 200-tisíc Slovákov by mohlo ísť do dôchodku skôr. Nechcem ľudí vynášať z fabrík na cintorín, vraví minister