Zmení Ronaldo ešte svoje rozhodnutie? Nový tréner Portugalska naďalej počíta s legendou TASR 10. 7. 2026
Sklamaný Cristiano Ronaldo priznal koniec na MS. Prehovoril aj o svojej budúcnosti Matej Babic 7. 7. 2026
Snažíte sa ma zabiť posledných 23 rokov, zúril. Ronaldo si pred veľkým zápasom podal novinárov Richard Jančiar 6. 7. 2026
No poď, spýtaj sa. Už 23 rokov ma chcete zabiť. Ďakujem, vďaka tomu som vyrástol, odkázal Ronaldo kritikom TASR 5. 7. 2026
Väčšinu rekordov LM držia Messi s Ronaldom, ale čo tie ostatné? Pozrite si ich zoznam Karol Chren 26. 8. 2016
Cestovanie Kedysi by sme niečo také od futbalistu nečakali. Na nohách má nalakované nechty markiza.sk 3. 8. 2016
Cristiano Ronaldo Ronaldov nový úlovok. Prichytili ho, ako bozkáva poriadnu sexicu Nikola Teleková 2. 8. 2016
Futbal Nórsky futbalista prezradil pikantnú historku zo šatne Manchestru United Karol Chren 1. 8. 2016
Cristiano Ronaldo Okolo Ronalda sa motá nová kráska. Je to poriadna sexica Nikola Teleková 9. 6. 2016
„Otvoril dvere a dostal sekerou do krku.“ Sanitár zaútočil na kolegov, nočná dráma sa skončila tragicky
„Cenovky v obchodoch prepisujú rýchlejšie, než mena padá.“ Obľúbená dovolenková krajina zápasí s extrémnym javom
Jediná národná kultúrna pamiatka svojho druhu na Slovensku. Koľko stojí deň na kúpalisku vytesanom do skaly?
VIDEO: Chorvátske pobrežie zasiahlo meteocunami. Morská voda sa valila centrom mesta, turisti panikárili
Jediná národná kultúrna pamiatka svojho druhu na Slovensku. Koľko stojí deň na kúpalisku vytesanom do skaly?