Trump opäť perlil: LeBron je asi rasista, takže najlepší basketbalista je môj kamarát Jordan TASR 25. 7. 2026
Michal odišiel pracovať do USA ako podomový predajca: Pomohol mi šerif, najviac ma prekvapila jedna komunita Boris Pršo 25. 7. 2026
Irán odmietol nový americký návrh na prímerie. Sprostredkovateľom dohody mal byť iracký premiér, píše NYT TASR 24. 7. 2026
Poľsko chce vyrábať rakety pre systémy Patriot spolu s USA a Ukrajinou. Vyriešilo by to jednu z obáv Washingtonu TASR 24. 7. 2026
Justin Trudeau Fotka, ktorá dráždi fantáziu: Medzi Melaniou Trumpovou a Justinom Trudeaoum to poriadne iskrilo Karol Chren 28. 8. 2019
Kim Čong-un Trump sa opäť preriekol, tentoraz v tom bola nevinne jeho Melania Zuzana Gálisová 27. 8. 2019
Prieskum Trumpov výkon v úrade neschvaľuje 62 percent Američanov, ukázal prieskum Karol Chren 22. 8. 2019
Krimi Za únos, znásilnenie a zaškrtenie študentky popravili v USA 48-ročného muža Jana Habarová 22. 8. 2019
USA Trump pripomenul Dánsku, že si ako bohatá krajina neplní záväzky voči NATO Karol Chren 21. 8. 2019
Grónsko Donald Trump sa urazil. Dánsko mu nechce predať Grónsko, tak nepríde na návštevu Jana Habarová 21. 8. 2019
Krimi Strelec z amerického Daytonu konal v čase útoku pod vplyvom viacerých látok Róbert Ďurkáč 16. 8. 2019
USA Legendárny festival jubiluje: Pozrite si, ako to vyzeralo na Woodstocku pred 50 rokmi Zuzana Gálisová 15. 8. 2019
Otec povedal, že mi zatočí krk ako sliepke. Líder F1 pomáhal sestre s obchodom, do hodiny všetko predali
Na košickom letisku sa v noci najedol a napil, potom spal v lietadle. Keď ho ráno našiel kapitán, odrovnal ho otázkou