Trump opäť perlil: LeBron je asi rasista, takže najlepší basketbalista je môj kamarát Jordan TASR 25. 7. 2026
Michal odišiel pracovať do USA ako podomový predajca: Pomohol mi šerif, najviac ma prekvapila jedna komunita Boris Pršo 25. 7. 2026
Irán odmietol nový americký návrh na prímerie. Sprostredkovateľom dohody mal byť iracký premiér, píše NYT TASR 24. 7. 2026
Poľsko chce vyrábať rakety pre systémy Patriot spolu s USA a Ukrajinou. Vyriešilo by to jednu z obáv Washingtonu TASR 24. 7. 2026
Irán je pripravený rokovať so Spojenými štátmi, dal si však jednu podmienku Róbert Ďurkáč 15. 7. 2019
Francúzi chcú zdaniť veľké internetové firmy ako Facebook či Amazon: USA chystajú odvetu Zuzana Gálisová 12. 7. 2019
USA Dramatická záchrana: Pes uviazol pod betónovou terasou, nevedel nájsť cestu von Róbert Ďurkáč 11. 7. 2019
USA Horor v lietadle: Ľudia sa modlili za prežitie, písali najbližším, že ich milujú Jana Habarová 10. 7. 2019
USA Rodinná bitka v Disneylande: Tragikomické video sa stalo hitom na sociálnych sieťach Karol Chren 9. 7. 2019
Emmanuel Macron Trump telefonicky hovoril s Macronom o iránskom jadrovom programe Zuzana Gálisová 9. 7. 2019
Počasie "Ľadovú" Aljašku sužuje teplotná vlna, zaznamenali historickú hodnotu Róbert Ďurkáč 6. 7. 2019
Kim Čong-un Historický okamih! Trump si v demilitarizovanej zóne podal ruku s Kim Čong-unom Ivan Čerňanský 30. 6. 2019
Na košickom letisku sa v noci najedol a napil, potom spal v lietadle. Keď ho ráno našiel kapitán, odrovnal ho otázkou
Otec povedal, že mi zatočí krk ako sliepke. Líder F1 pomáhal sestre s obchodom, do hodiny všetko predali