Trump opäť perlil: LeBron je asi rasista, takže najlepší basketbalista je môj kamarát Jordan TASR 25. 7. 2026
Michal odišiel pracovať do USA ako podomový predajca: Pomohol mi šerif, najviac ma prekvapila jedna komunita Boris Pršo 25. 7. 2026
Irán odmietol nový americký návrh na prímerie. Sprostredkovateľom dohody mal byť iracký premiér, píše NYT TASR 24. 7. 2026
Poľsko chce vyrábať rakety pre systémy Patriot spolu s USA a Ukrajinou. Vyriešilo by to jednu z obáv Washingtonu TASR 24. 7. 2026
Kim Čong-un Druhé stretnutie Trumpa s Kimom sa uskutoční v Hanoji koncom februára Ivan Čerňanský 9. 2. 2019
Krimi Profesionálny fotograf omamoval modelky, ktoré potom fotil nahé. Niektoré znásilnil Jana Habarová 7. 2. 2019
Politika Školák (11) s priezviskom Trump je hitom na internete: Zaspal na Trumpovom prejave Jana Habarová 6. 2. 2019
USA New England Patriots zdolali Los Angeles Rams a získlali šiesty Super Bowl Katarína Ács 4. 2. 2019
Raketa USA odstupujú od Zmluvy o likvidácii rakiet stredného a kratšieho doletu Jana Habarová 1. 2. 2019
USA Nebezpečný manéver nad Baltickým morom: Ruská stíhačka donútila zmeniť kurz americkú F-15 Karol Chren 1. 2. 2019
USA USA zasiahol polárny vortex. Stačí pohľad na tieto snímky a prejde vám mráz po chrbte Jana Habarová 31. 1. 2019
Na košickom letisku sa v noci najedol a napil, potom spal v lietadle. Keď ho ráno našiel kapitán, odrovnal ho otázkou