Trump opäť perlil: LeBron je asi rasista, takže najlepší basketbalista je môj kamarát Jordan TASR 25. 7. 2026
Michal odišiel pracovať do USA ako podomový predajca: Pomohol mi šerif, najviac ma prekvapila jedna komunita Boris Pršo 25. 7. 2026
Irán odmietol nový americký návrh na prímerie. Sprostredkovateľom dohody mal byť iracký premiér, píše NYT TASR 24. 7. 2026
Poľsko chce vyrábať rakety pre systémy Patriot spolu s USA a Ukrajinou. Vyriešilo by to jednu z obáv Washingtonu TASR 24. 7. 2026
USA Kim Čong-un súhlasil so zaradením jadrových zbraní na program rokovaní s Trumpom Katarína Ács 11. 6. 2018
Čína Americké veľvyslanectvo v Číne varuje pred nevyjasnenými zdravotnými ťažkosťami Katarína Ács 8. 6. 2018
Samit Giuliani: Trump donútil vodcu KĽDR Kim Čong-una prosiť, aby sa summit konal Katarína Ács 7. 6. 2018
USA Bývalý manažér Trumpovej kampane chcel ovplyvňovať svedkov, tvrdí osobitný vyšetrovateľ Katarína Ács 5. 6. 2018
USA Drahšie džínsy, motorky aj whiskey. Brusel sťaží prístup amerických výrobkov do únie Zuzana Žigová 1. 6. 2018
Oceľ USA uvalila clá na dovoz ocele a hliníka z EÚ: Spolu s Kanadou aj Mexikom reagujú odvetou Jana Habarová 31. 5. 2018
USA Melania Trumpová vraj opustila Biely dom, tieto špekulácie vyvrátila na internete Jana Habarová 31. 5. 2018