„Otvoril dvere a dostal sekerou do krku.“ Sanitár zaútočil na kolegov, nočná dráma sa skončila tragicky Ľubomíra Ivanková 17. 7. 2026
Na súde čítali správy matky útočníka zo Spišskej. „Pre mňa zomrel,“ napísala po útoku o Samuelovi TASR 14. 7. 2026
VIDEO: Dramatické scény z Ukrajiny. Útok prišiel počas čakania v rade na zmrzlinu, matka bránila dcéru vlastným telom Karol Chren 13. 7. 2026
VIDEO: Surová bitka bezdomovcov v Prievidzi. Muž inkasoval kopance do hlavy, nikto z okoloidúcich neprivolal políciu Peter Ziman 10. 3. 2025
Tomáš (18) opísal brutálny útok teleskopickou tyčou. Motívom nebola žiarlivosť, tvrdí Roman Ruttkay 7. 3. 2025
Krimi Brutálny útok v obci Seňa. Hádka dvoch mužov vyvrcholila úderom sekery do hlavy Alex Murajdová 7. 3. 2025
Krimi Zisťovali sme, kto je 16-ročný chlapec, ktorý mal brutálne útočiť teleskopickou tyčou v Piešťanoch Roman Ruttkay 6. 3. 2025
Vojna na Ukrajine Ruská raketa zasiahla hotel v meste Kryvyj Rih, hlásia už štyri obete, medzi zranenými je aj dieťa Katarína Ács 6. 3. 2025
Krimi Polícia chytila mladistvého útočníka, ktorý mal surovo dobiť 18-ročného Tomáša teleskopickou tyčou Roman Ruttkay 5. 3. 2025
Krimi Muž v Bratislave zaútočil nožom na skupinu mladých ľudí, ktorí sa zhovárali po maďarsky Alex Murajdová 5. 3. 2025
Krimi Po brutálnom útoku teleskopom v Piešťanoch má Tomáš (18) otras mozgu, zlomené rebrá a nevie hýbať nohou Roman Ruttkay 5. 3. 2025
Krimi Brutálny útok na západe Slovenska: Skupina mladistvých napadla chlapca teleskopickou tyčou Roman Ruttkay 5. 3. 2025
Krimi Pes ma ťahal po zemi a strhol zo mňa oblečenie, opísala Natálka sekundy hrôzy. Potom prišli ľudia a zachránili ma, dodala Karol Mindák 28. 2. 2025
Krimi V Leviciach pes zranil troch ľudí, medzi nimi aj malé dievča. Mestskí policajti museli zviera zastreliť Lucia Tužáková 27. 2. 2025
Zahraničné krimi Pri pamätníku holokaustu v Berlíne došlo k útoku nožom. Polícia zadržala podozrivého TASR 21. 2. 2025
Útok na gymnáziu na Spiši Útočník z gymnázia v Spišskej Starej Vsi sa vo väzbe pokúsil siahnuť si na život Michal Hečko 20. 2. 2025
Zahraničné krimi Vlastná hlúposť ju takmer stála život. Žena sa chcela odfotiť so žralokom, po jeho útoku prišla o obe ruky Milan Špak 17. 2. 2025
Zahraničné krimi Krvavý útok v Rakúsku. Sýrčan pobodal okoloidúcich, zahynul mladý chlapec Alex Murajdová 15. 2. 2025
Útok na gymnáziu na Spiši Útok na gymnáziu na Spiši: Hrdinka Barbora je späť v škole, matka obete sa tam možno nikdy nevráti Alex Murajdová 12. 2. 2025
Zahraničné krimi Krvavá dovolenka: V rakúskom lyžiarskom stredisku napadli a zbili mladého Slováka Alžbeta Múcsková 8. 2. 2025
„Otvoril dvere a dostal sekerou do krku.“ Sanitár zaútočil na kolegov, nočná dráma sa skončila tragicky
„Cenovky v obchodoch prepisujú rýchlejšie, než mena padá.“ Obľúbená dovolenková krajina zápasí s extrémnym javom
Jediná národná kultúrna pamiatka svojho druhu na Slovensku. Koľko stojí deň na kúpalisku vytesanom do skaly?
VIDEO: Chorvátske pobrežie zasiahlo meteocunami. Morská voda sa valila centrom mesta, turisti panikárili
Jediná národná kultúrna pamiatka svojho druhu na Slovensku. Koľko stojí deň na kúpalisku vytesanom do skaly?