Dôležité rozhodnutie pred štartom prípravy. Petra Vlhová oznámila meno nového trénera Richard Jančiar 22. 5. 2026
Najlepšie svetového lyžiarky prídu opäť na Slovensko. Svetový pohár sa vracia do Jasnej TASR 13. 5. 2026
Toxickí rodičia mi poslali predžalobnú výzvu, Petra viac hovorí ako robí. Nálepky „Vlhovej brat“ som sa zbavil Adam Dudiak 11. 5. 2026
Hororové zranenie Petry Vlhovej máme stále v pamäti. Svetový pohár má opäť zavítať do Jasnej TASR 8. 5. 2026
Lindsey Vonnovú čaká ďalšia operácia a dlhá cesta za zotavením. Stále nevylučuje možné pokračovanie kariéry TASR 30. 4. 2026
Chcem byť matkou, môže to prísť kedykoľvek, priznáva Shiffrinová. Hviezdna lyžiarka má však aj veľké obavy Richard Jančiar 23. 4. 2026
Lyžovanie Mikaelu Shiffrinovú čaká obrovská zmena. Priznala, že boli obdobia, keď zvažovala vážny krok: Dávno by som skončila Matej Babic 21. 4. 2026
Lyžovanie Znaky, že by sa mohla vrátiť na vrchol? Nevidel som ich, hovorí bývalý slávny tréner Petry Vlhovej Richard Jančiar 16. 4. 2026
Lyžovanie Mikaela Shiffrinová je opäť skúšaná osudom. Prezradila vážnu diagnózu svojej mamy TASR 8. 4. 2026
Lyžovanie VIDEO: Príprava ako nikdy predtým? Vlhová pred novým ročníkom skúsila aj úplnú novinku Peter Matis 8. 4. 2026
Zaujímavosti František (92) sa stal majstrom sveta v lyžovaní: „Dostanete taký adrenalín, že vás nebolí ani kĺb“ Peter Ziman 6. 4. 2026
Lyžovanie Kráľovná na svahu aj v rebríčku odmien. Mikaela Shiffrinová si v sezóne zarobila poriadny balík Matej Babic 4. 4. 2026
Lyžovanie Uverila, že má na sebe kliatbu. Shiffrinová si pred najdôležitejšou jazdou sezóny pripúšťala aj to najhoršie Richard Jančiar 1. 4. 2026
Lyžovanie Hororový pád švajčiarskej hviezdy mohol mať drastické následky. Michelle Gisinová sa tesne vyhla ochrnutiu Matej Babic 30. 3. 2026
Lyžovanie Bola som svetovou jednotkou, teraz som na vozíku. Vonnová: Neviem, ako budem žiť o dva roky Peter Matis 28. 3. 2026
Lyžovanie Fenomenálnu sezónu zakončila ziskom veľkého glóbusu. Mikaela Shiffrinová zvádzala boj do posledného kola TASR 25. 3. 2026
Lyžovanie Shiffrinová suverénne triumfovala v Hafjelli. Je blízko k zisku veľkého glóbusu TASR 24. 3. 2026
Lyžovanie Ďalšie narážky na pokazené vzťahy v rodine? Brat Petry Vlhovej s veľavravným odkazom Richard Jančiar 20. 3. 2026
Lyžovanie Po olympijskom návrate sa vo Svetovom pohári už nepredstavila. Tréner vysvetlil rozhodnutie Petry Vlhovej Matej Babic 19. 3. 2026
Lyžovanie Ani po hororovom zranení nevylučuje návrat na svahy. Vonnová o svojej budúcnosti rozhodne neskôr TASR 16. 3. 2026
Reflex Od troch rokov na lyžiach, dnes reprezentuje Slovensko. Andreas Žampa má pred sebou ďalšie veľké výzvy Pavol Borkovič 15. 3. 2026
Lyžovanie Bodaj by si padla a už sa nikdy nepostavila, zradkyňa. Šialené, čomu Shiffrinová čelí v USA po zisku zlatej medaily Adam Dudiak 14. 3. 2026