Cítil sa ako po čerstvom rozchode. Hviezdny Talian ťažko niesol rozhodnutie bývalého trénera Vlhovej Matej Babic 24. 8. 2026
Minimum spoločného času im bráni v svadbe. Veľký deň Shiffrinovej je stále v nedohľadne Richard Jančiar 17. 8. 2026
Takmer prišla o nohu, prešla si peklom. Lindsey Vonnová stojí opäť pevne na svojich a dáva jasný signál Richard Jančiar 13. 8. 2026
Bývalý partner Mikaely Shiffrinovej mal nehodu. Čaká ho náročná rehabilitácia Matej Babic 11. 8. 2026
Pre Shiffrinovú to viac nie je o rekordoch a číslach. Motiváciu pokračovať našla v niečom inom Richard Jančiar 6. 8. 2026
Poslednú sezónu jej zmarilo vážne zranenie. Legenda svetového lyžovania oznámila definitívu TASR 5. 8. 2026
Lyžovanie Vstávali o štvrtej ráno, teraz ich čaká tradičný presun. Žampovci absolvujú dôležité preteky už v lete TASR 4. 8. 2026
Lyžovanie Našlo Slovensko nasledovníčku Petry Vlhovej? Reprezentáciu posilnila talentovaná pretekárka z USA TASR 20. 7. 2026
Lyžovanie Na olympiáde reprezentoval Ukrajinu, trénuje so Slovákmi. Na prípravu si zarába prácou na stavbách Matej Babic 19. 7. 2026
Lyžovanie Strieborný olympijský medailista priznal psychické problémy, bol presvedčený, že končí. Náhle je všetko inak Matej Babic 15. 7. 2026
Zaujímavosti zo sveta Nový turistický magnet neďaleko Slovenska. Lyžovať sa tam bude aj v horúčavách Eva Niňajová 20. 6. 2026
Lyžovanie Dôležité rozhodnutie pred štartom prípravy. Petra Vlhová oznámila meno nového trénera Richard Jančiar 22. 5. 2026
Lyžovanie Najlepšie svetového lyžiarky prídu opäť na Slovensko. Svetový pohár sa vracia do Jasnej TASR 13. 5. 2026
Lyžovanie Toxickí rodičia mi poslali predžalobnú výzvu, Petra viac hovorí ako robí. Nálepky „Vlhovej brat“ som sa zbavil Adam Dudiak 11. 5. 2026
Lyžovanie Hororové zranenie Petry Vlhovej máme stále v pamäti. Svetový pohár má opäť zavítať do Jasnej TASR 8. 5. 2026
Lyžovanie Lindsey Vonnovú čaká ďalšia operácia a dlhá cesta za zotavením. Stále nevylučuje možné pokračovanie kariéry TASR 30. 4. 2026
Lyžovanie Chcem byť matkou, môže to prísť kedykoľvek, priznáva Shiffrinová. Hviezdna lyžiarka má však aj veľké obavy Richard Jančiar 23. 4. 2026
Lyžovanie Mikaelu Shiffrinovú čaká obrovská zmena. Priznala, že boli obdobia, keď zvažovala vážny krok: Dávno by som skončila Matej Babic 21. 4. 2026
Lyžovanie Znaky, že by sa mohla vrátiť na vrchol? Nevidel som ich, hovorí bývalý slávny tréner Petry Vlhovej Richard Jančiar 16. 4. 2026
Lyžovanie Mikaela Shiffrinová je opäť skúšaná osudom. Prezradila vážnu diagnózu svojej mamy TASR 8. 4. 2026
Štvrtá najväčšia elektráreň v Nemecku sa stala terčom sabotáže. Nemecký denník hovorí o raketovom útoku
Keď prišli na letisko, lietadlo známej nízkonákladovky už bolo dávno fuč. Stroj odletel bez 130 cestujúcich