Radšej vláda s Matovičom alebo Gubíkom? To je Sofiina voľba, odpovedala divákovi Kolíková Katarína Kiššová 29. 6. 2026
R. Takáč v Na telo: Vraždu v Gelnici opozícia zneužíva ako hyeny. Systémové zlyhania zatiaľ nevieme pomenovať Katarína Kiššová 28. 6. 2026
Matovič prekvapil úprimnou odpoveďou divákovi: Keď Fico zloží ďalšiu vládu, odídem z postu predsedu hnutia Katarína Kiššová 22. 6. 2026
Kto je vám bližší? Šimečka alebo Majerský? Gröhling odpovedal jednoznačne Katarína Kiššová 27. 4. 2026
Takáč v Na telo: Komisia nezistila na PPA korupciu, farmári o peniaze neprídu Katarína Kiššová 26. 4. 2026
Za častou kritikou Danka na adresu premiéra je aj jeho frustrácia, odpovedal Kéry divákovi Katarína Kiššová 20. 4. 2026
Na telo Kéry v Na telo: Médiá chcú Petrovi Pellegrinimu znechutiť prezidentský život a odradiť ho od ďalšej kandidatúry Katarína Kiššová 19. 4. 2026
Divácke otázky Ja by som chcel, aby Robert Fico išiel na prezidenta, reagoval Danko na otázku, či pôjde premiér na ústavný súd Katarína Kiššová 13. 4. 2026
Na telo Danko v Na telo: Telefonáty s ruským ministrom nie sú problém. Máme tu amerických vojakov, nie ruských Katarína Kiššová 12. 4. 2026
Divácke otázky Dokázali by ste vyžiť z minimálnej mzdy? Politici v štúdiu dostali otázku na telo Katarína Kiššová 30. 3. 2026
Na telo Erik Tomáš v Na telo sľúbil, že Hlas predloží vláde zmrazenie paušálnych náhrad ministrov Katarína Kiššová 29. 3. 2026
Divácke otázky Búrlivá diskusia pokračovala aj diváckymi otázkami: Prečo oportunista Fico nevetoval pôžičku pre Ukrajinu? Katarína Kiššová 23. 3. 2026
Na telo Minister Blanár v Na telo prezradil svoj plat. Poslanec Valášek si svoju mzdu nesleduje Katarína Kiššová 22. 3. 2026
Divácke otázky Kedy vyplatíte všetky exekúcie? Opýtal sa divák Na telo Matúša Šutaja Eštoka Katarína Kiššová 16. 3. 2026
Politika Šutaj Eštok v Na telo: Opatrenia nie sú potrebné, máme piaty najlacnejší benzín v Európe Katarína Kiššová 15. 3. 2026
Divácke otázky Diváci sa pýtali Gašpara na Šutaja Eštoka: Zvláda podľa neho ministerskú funkciu? Katarína Kiššová 9. 3. 2026
Na telo Gašpar v Na telo: Ak by som ja dnes zvolal Bezpečnostnú radu, tak kvôli opozičnej politike Katarína Kiššová 8. 3. 2026
Divácke otázky Danko tvrdí, že prezident Pellegrini od začiatku roka žúruje. Ako to hodnotia europoslanci? Pýtali sa diváci Katarína Kiššová 2. 3. 2026
Novinky redakcie Na telo dosiahlo tohtoročný rekord: Politickú diskusnú reláciu reflektujúcu aj aktuálne dianie vo svete sledovalo najviac divákov tnlive.sk 2. 3. 2026
„Prestávame sa zaujímať o to, čo druhý prežíva.“ Sexuologička upozorňuje na zvláštny fenomén vo vzťahoch
Úprimná spoveď po tragédii v Gelnici: Brat nebohej Zuzany dal v cudzine výpoveď, jej deťom poskytne domov
„Cenovky v obchodoch prepisujú rýchlejšie, než mena padá.“ Obľúbená dovolenková krajina zápasí s extrémnym javom
Jediná národná kultúrna pamiatka svojho druhu na Slovensku. Koľko stojí deň na kúpalisku vytesanom do skaly?
VIDEO: Chorvátske pobrežie zasiahlo meteocunami. Morská voda sa valila centrom mesta, turisti panikárili
Jediná národná kultúrna pamiatka svojho druhu na Slovensku. Koľko stojí deň na kúpalisku vytesanom do skaly?