Trump opäť perlil: LeBron je asi rasista, takže najlepší basketbalista je môj kamarát Jordan TASR 25. 7. 2026
Michal odišiel pracovať do USA ako podomový predajca: Pomohol mi šerif, najviac ma prekvapila jedna komunita Boris Pršo 25. 7. 2026
Irán odmietol nový americký návrh na prímerie. Sprostredkovateľom dohody mal byť iracký premiér, píše NYT TASR 24. 7. 2026
Poľsko chce vyrábať rakety pre systémy Patriot spolu s USA a Ukrajinou. Vyriešilo by to jednu z obáv Washingtonu TASR 24. 7. 2026
USA presúvajú lietadlovú loď a bombardéry na Blízky východ ako výstrahu pre Irán Katarína Ács 6. 5. 2019
Obchodná vojna medzi USA a Čínou: Trump oznámil, že clo na čínsky tovar sa zvýši na 25 percent Karol Chren 5. 5. 2019
USA Trump prijal pozvanie na návštevu Slovenska, ocenil naše výdavky na obranu Ivan Čerňanský 3. 5. 2019
USA Chlapec viac dní počul v uchu čudné zvuky: Keď ho prezreli lekári, neverili, čo vidia Róbert Ďurkáč 3. 5. 2019
USA Mnohé americké firmy plánujú rozvíjať svoje aktivity na Slovensku, vyhlásil Pellegrini v USA Katarína Ács 3. 5. 2019
USA Štvrť hodina osamote s Trumpom. Premiér Pellegrini sa pripravuje na dôležité stretnutie Karol Chren 2. 5. 2019
USA Pellegrini je na ceste k Trumpovi. Aké dary nesie americkému prezidentovi a prvej dáme? Katarína Ács 2. 5. 2019
Politika Toto všetko absolvuje Pellegrini v USA. Uctí si aj muža zo slávnej fotografie Zuzana Gálisová 30. 4. 2019
USA Myslela si, že ju nikto nevidí. Učiteľka kopla 5-ročné dievčatko, no zaznamenala to kamera Jana Habarová 29. 4. 2019
Biely dom Pellegrini ide za Trumpom. Bude návšteva iba fototermínom alebo príde aj na vážne témy? Zuzana Gálisová 29. 4. 2019
Clo Trump nedokáže nahnevať len politikov, najnovšie sú to výrobcovia syra Zuzana Gálisová 28. 4. 2019
USA Pád žeriavu v Seattli prežila žena s dieťaťom, no štyria ľudia zomreli Zuzana Gálisová 28. 4. 2019
Na košickom letisku sa v noci najedol a napil, potom spal v lietadle. Keď ho ráno našiel kapitán, odrovnal ho otázkou