Trump opäť perlil: LeBron je asi rasista, takže najlepší basketbalista je môj kamarát Jordan TASR 25. 7. 2026
Michal odišiel pracovať do USA ako podomový predajca: Pomohol mi šerif, najviac ma prekvapila jedna komunita Boris Pršo 25. 7. 2026
Irán odmietol nový americký návrh na prímerie. Sprostredkovateľom dohody mal byť iracký premiér, píše NYT TASR 24. 7. 2026
Poľsko chce vyrábať rakety pre systémy Patriot spolu s USA a Ukrajinou. Vyriešilo by to jednu z obáv Washingtonu TASR 24. 7. 2026
Moskva je pripravená rokovať s USA a Čínou o zmluve o jadrových zbraniach Zuzana Gálisová 26. 4. 2019
Severná Kórea pohrozila odpoveďou na juhokórejsko-americké vojenské cvičenia Katarína Ács 25. 4. 2019
USA V Texase popravili muža, ktorý sa podieľal na jednej z najstrašnejších vrážd z nenávisti Katarína Ács 25. 4. 2019
Zdravie Krkavčí rodičia z USA spoznali trest za brutálne týranie svojich dvanástich detí Róbert Ďurkáč 20. 4. 2019
Zuby Dievčatko si čistilo zuby, zrazu nemohlo dýchať a malo modré pery. Pomôcť mu už nedokázali Róbert Ďurkáč 19. 4. 2019
USA Potápač, ktorý zachraňoval thajských chlapcov z jaskyne, sám uviazol v podzemí Jana Habarová 18. 4. 2019
Krimi Príbeh o obetavom bezdomovcovi im zarobil 400-tisíc dolárov. Pôjdu za to do väzenia Jana Habarová 16. 4. 2019
Zdravie Matka zostala v slzách: Chlapec našiel holiaci strojček a vyholil, čo sa dalo Jana Habarová 15. 4. 2019
USA Juh USA pustošili tornáda a silné búrky. Zahynulo osem ľudí, z toho tri deti Jana Habarová 15. 4. 2019
Kim Čong-un Kim Čong-un je naklonený myšlienke ďalšieho summitu s Trumpom Marcel Marcišiak 13. 4. 2019
New York Primátor New Yorku nariadil povinné očkovanie proti osýpkam v Brooklyne Katarína Ács 10. 4. 2019
Kirstjen Nielsenová Z Trumpovej vlády odchádza ministerka pre vnútornú bezpečnosť Kirstjen Nielsenová Katarína Ács 8. 4. 2019
Na košickom letisku sa v noci najedol a napil, potom spal v lietadle. Keď ho ráno našiel kapitán, odrovnal ho otázkou