Na Slovákov číha ďalší podvodný e-shop. Pribúdajú negatívne recenzie, kontakt na prevádzkovateľa zmizol Karol Chren 26. 5. 2026
„Písali mi, že mám chlpaté ruky a som škaredá.“ Hviezda Sľubu radí, ako sa zbaviť hejtov Sofia Šalingová 22. 5. 2026
Klikli na „Nie som robot“ a prišli o peniaze. Odborníci varujú pred novým podvodom Adam Kršiak 19. 5. 2026
Ruskom vyhlásené prímerie vstúpi do platnosti od piatkovej polnoci. V Moskve vypnú mobilný internet TASR 7. 5. 2026
Internet Koniec prístupu na sociálne siete? Zhoršujú zdravie a ničia deti, prídu tvrdé zákazy Kristína Oravcová 25. 4. 2026
Vojna na Ukrajine Putin obhajuje masívne výpadky internetu v Rusku. Prvoradá je podľa neho bezpečnosť TASR 24. 4. 2026
Zaujímavosti Ako odrezaná od sveta. V tejto obci na Gemeri si nezavoláte ani nepošlete SMS, to sa má zmeniť Adam Kršiak 23. 4. 2026
Európska únia Už žiadne výhovorky. Nová aplikácia EÚ na online overovanie veku je pripravená na používanie TASR 15. 4. 2026
Rusko Rusko hrozí účastníkom víkendových protestov proti odstávkam internetu zatýkaním TASR 27. 3. 2026
Rusko Rusko obmedzuje internet. Štát chce kontrolovať, k čomu majú ľudia prístup, vraví politológ žijúci v Moskve Milan Špak 17. 3. 2026
Zdravie Umelá inteligencia v medicíne môže pomôcť aj uškodiť. Lekári upozorňujú na nové riziká Teleráno 14. 3. 2026
Internet YouTube ako ho nepoznáme. Populárna platforma touto novinkou viacerým zdvihne tlak Róbert Ďurkáč 13. 3. 2026
Internet Počas vojny sa dezinformácie šíria rýchlejšie. Odborníčka radí, ako rozlíšiť pravdu od manipulácie Teleráno 8. 3. 2026
Krimi Slovenskí kyberexperti varujú pred vážnou chybou v sieťach. Hackeri ju už aktívne zneužívajú Alex Murajdová 27. 2. 2026
Internet Eurokomisia chce zásadne zmeniť GDPR. Platí to aj v prípade veci, ktorá otravuje každého Róbert Ďurkáč 25. 2. 2026
Krimi Topánky za 5 eur v obchode populárnej značky. Podvodníci lákajú Slovákov na obrovské zľavy Adam Kršiak 18. 2. 2026
Veda a technika Rozprávajú sa, zdieľajú svoje skúsenosti a vytvorili si vlastné náboženstvo. AI boti majú vlastnú sociálnu sieť Alžbeta Múcsková 8. 2. 2026
Zaujímavosti zo sveta Google prichádza po 20 rokoch s novinkou. Týka sa e-mailových adries Milan Špak 30. 12. 2025
Školstvo Internet zadarmo pre tisíce slovenských detí. Nový projekt pomôže žiakom z chudobných rodín Adam Kršiak 17. 12. 2025